Председателят на ПГ на „БСП за България” Корнелия Нинова поздрави

...
Председателят на ПГ на „БСП за България” Корнелия Нинова поздрави
Коментари Харесай

Председателят на „БСП за България” Корнелия Нинова поздрави Зоран Заев за преизбирането му

Председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Корнелия Нинова поздрави Зоран Заев от името на ПГ във връзка преизбирането му за министър-председател на Република Северна Македония.

„ През миналия мандат Вие успяхте да спечелите доверието на жителите на Република Северна Македония, което даде резултат на провелите се през месец юли парламентарни избори. Вие поставихте страната си по пътя към задачата - участието в Европейски Съюз и доказахте, че посредством нужната промяна и воля може да продължите напред към договарянията за присъединяване”, споделя Нинова в приветствения адрес. В него тя показва подготвеност за съдействието сред двете партии и парламентарните им групи - а с това, по думите й, и сред България и Република Северна Македония.

„ Сигурна съм, че в този момент, след приключването на изборния цикъл и основаването на ръководеното от Вас държавно управление, представителите на Република Северна Македония в взаимната мултидисциплинарна експертна комисия по исторически и просветителни въпроси ще възобновят присъединяване си и ще способстват градивно за сполучливо разрешаване на оставащите противоречиви въпроси”, обръща се още Корнелия Нинова.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР