Председателят на ПГ ГЕРБ Цветан Цветанов е гост на Здравей,

...
Председателят на ПГ ГЕРБ Цветан Цветанов е гост на Здравей,
Коментари Харесай

Цветан Цветанов току що в ефира: В САЩ Росица Димитрова е спала...

Председателят на ПГ ГЕРБ Цветан Цветанов е посетител на „ Здравей, България ” по Нова Тв.

Ето по-интересното от това, което сподели той:

„ Постоянно вършим разговор с майките на деца с увреждания. Аз присъствах на срещата с тях в Народното събрание при Бисер Петков. Те излъчиха четирима души, които работят в екип за ново законодателство.

Ние имаме бюджет, който да бъде разпределен солидарно към всички сфери. През 2017 година 161 млн.лева са дадени за хората с увреждания, 2018 година са с 81 млн. повече.

Държавата е постоянна и има стопански напредък.

За оставката на Росица Димитрова? Тя няма виновност. Говирепх сднея и с премиера. Тя е имала планувана друга командировка, която не е за сметка на репубилканския бюджет, а по друга стратегия. В последния миг излиза наяве, че България трябваше да имаме представител на тази конференция и Росица е командирована от обществения министър. Ние би трябвало да имаме представител и да не загубим тази интернационална легитимация. Росица, обаче е спала в общежитието на консулството в Съединени американски щати. Тя не е похарчила нито един лев на страната.

Росица е специалист в обществената сфера, тя постоянно е работила в полза на България и ние няма да я загубим. Вече разговарях с Валери Симеонов и той ще я назначи за консултант. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР