Председателят на партията си избира екипа, с който да работи

...
Председателят на партията си избира екипа, с който да работи
Коментари Харесай

Свиленски съгласен Нинова да си избира екипа

Председателят на партията си избира екипа, с който да работи и Корнелия Нинова употребява това право. Това съобщи социалистът Георги Свиленски пред bTV във връзка отстраняването на Валери Жаблянов от Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия на вчерашния пленум. За сметка на това ИБ се снабди със седем нови членове, измежду които е и самият Свиленски.

Според него кадровите промени в ръководството на партията в Изпълнителното бюро са били нужни поради идните локални избори.

Това не е премия, а отговорност, съобщи Свиленски във връзка изборът му за член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия.

Припомняме, след резултатите на партията на европейските избори той подаде оставка като ръководител на предизборния щаб. По негови думи това било акт на отговорност, когато не си извършил поетите задължения.

Свиленски изясни, че Валери Жаблянов е бил отхвърлен поради неналичието на екипност. Друг претекст била недобрата работа на Комисията за програмно развиване на партията, а третата причина била обвързвана с неговото отсъствието от съвещанието на ПАСЕ.

Той съобщи, че на пленума са били отхвърлени спекулациите, че липсват финанси от касата на Българска социалистическа партия.

" Няма никакви проблеми. Касата не е цялостна и не би трябвало да е. Със дотацията си Българска социалистическа партия извършва избрана активност ", уточни Свиленски. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР