Председателят на партия Възраждане Костадин Костадинов беше арестуван в късния

...
Председателят на партия Възраждане Костадин Костадинов беше арестуван в късния
Коментари Харесай

Задържан беше лидерът на партия "Възраждане"

Председателят на партия " Възраждане " Костадин Костадинов беше задържан в късния следобед и отведен към Варна. Сутринта той взе ефективно присъединяване в митингите пред новата постройка на Народното събрание.

По-рано, шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Георги Хаджиев съобщи, че огромна част от 35-те арестувани лица през днешния ден са били " свързани с една партия, която прокуратурата поискала да бъде заличена ", визирайки точно " Възраждане " А 30 души от тях са били престъпно проявени " с закононарушения от цялата палитра на Наказателния кодекс ".

Последното беше отречено от Костадинов: " Това е неистина. Задържани са седем индивида от " Възраждане ", като нито един от тях няма престъпна регистрация. Всички те са изрядни български жители и данъкоплатци, с чийто налози се заплащат заплатите на служителите на реда "

Лидерът на " Възраждане " даже съобщи, че един от неговите хора - Иван Георгиев от Добрич е бил брутално пребит от служители на реда и като цяло е имало полицейски произвол по време на митинга през днешния ден. Това Костадинов сподели в изказване, което излъчи във " Facebook ". Докато говореше, към него се приближиха двама цивилни служители на реда, с цел да извършат ареста. Костадинов обаче не спря видеото и задържането му бе снимано.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР