Председателят на Партия на зелените Владимир Николов коментира, че малцина

...
Председателят на Партия на зелените Владимир Николов коментира, че малцина
Коментари Харесай

Предизборна хроника: Партия на зелените ще решава проблемите в риболова, лова и туризма

Председателят на Партия на зелените Владимир Николов разяснява, че малко на брой си спомнят направеният през 1928 година апел на главения секретар на Ловната организация г- н Иван Сокачев, да бъде основан „ Съюз за отбрана на родната природа”. Съучредители тогава са били Ловно-стрелческата организация „ Сокол”, Българското природозащитно сдружение, Дружеството на Българските лесовъди, Българското туристическо сдружение и Юношеския туристически съюз. Преди 120 годишни тези организации са сложили началото на опазването на Българската природа.

За страдание през днешния ден „ в 21 век” постулатите поддържани от нашите предци са останали на назад във времето. Бетонираха плажовете по Българското Черноморие, бракониери унищожават поголовно дивеча и рибата, язовирите са на половина празни, изсича се вековната ни гора. Не се съблюдава завоюваното в нашето природозащитно законодателство. Рязко се сниши качеството на живот от нечист въздух, вода и храна умират стотици хора, съобщи ръководителят на Партия на зеленети Владимир Николов.

Според него общественият туризъм отстъпи място на лъскави и скъпо струващи хотели. Много от хижите умират, заради невъзможността да поддържат обществения статут, за който са предопределени. По тези аргументи и доста други, ние от „ Партия на ЗЕЛЕНИТЕ” се обръщаме към вас, хората милеещи за дивеча, рибата и планините, пишман еколози работят против българската природа.Настана време разделно! Подкрепете ни в този момент, с цел да може да решим в Народното събрание всички проблеми в региона на лова, риболова и туризма.

С бюлетина №25 – ЗА ЧИСТА ПРИРОДА!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР