Председателят на партия Атака Волен Сидеров заяви в Сутрешния блок

...
Председателят на партия Атака Волен Сидеров заяви в Сутрешния блок
Коментари Харесай

Сидеров: Наши депутати не искали Русия в ПАСЕ

Председателят на партия " Атака " Волен Сидеров съобщи в Сутрешния блок на Българска национална телевизия, че ще сложи в Народното събрание въпроса за метода, по който българските представители са дали своят вот за връщането на Русия в Парламентарната асамблея на Съвета на Европа.

Според Сидеров всички български представители, без пратеника на " Воля ", са се въздържали при гласуването, което се е провело до момента в който българска парламентарна делегация е била на посещаване в Русия. В същото време представителите на Франция, Италия, Австрия, Естония, Швейцария и множеството немски депутати са подкрепили връщането на Русия в ПАСЕ.

Той ще изиска пояснения във външната комисия на Народното събрание за позицията на българските представители по гласуването. Сидеров разяснява като двоен стандарт и отхвърли на Вътрешна македонска революционна организация да поддържа импортираното от " Атака " предложение за приемане на анекс към контракта за добросъседство сред България и Северна Македония, с който да се уреди оповестяването на исторически персони или събития за общи, като по този начин да бъдат предотвратени бъдещи недоразумения и разногласия.

„ Договорът разрешава да има анекс и чакам държавното управление да го придвижи, тъй като тези въпроси нервират българското общество и скапват връзките с Македония “, съобщи Волен Сидеров.

Партиите могат да съществуват със мощни хрумвания, с меродавност и без държавната дотации, сподели още Сидеров. Председателят на " Атака " удостовери, че партията е за нулева държавна дотация за партиите и подсети, че той е съумял да вкара 21 депутати в Народното събрание и трима евродепутати, в интервал, в който " Атака " не е имала дотации.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР