Председателят на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и заместник-председател на

...
Председателят на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и заместник-председател на
Коментари Харесай

Цветанов е избран за постоянен представител в УС на Европол

Председателят на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и заместник-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов е определен за непрекъснат представител в Управителния съвет (УС) на Европол, оповестиха от пресцентъра на партията.
Изборът в Брюксел е изработен с цялостен консенсус на делегации на всички национални парламенти и Европейския парламент. Цветанов ще дава отговор за връзката сред парламентите на държавите-членки, Европарламента и Управителния съвет на Европол. Катрин де Бол, изпълнителен шеф на Европол изрази задоволството си от избора на Цветанов:
“Много съм удовлетворена от съдействието си с господин Цветанов и за Европол е чест да работи с него, защото той е доста умел народен представител. Винаги е подкрепял нашата организация и има принос за развиването на полицейското съдействие в Европа. Ние, в правоприлагащата общественост, можем да разчитаме на него. Той е и наш другар “.
Номинацията на Цветанов е направена от съпредседателите на групата от вътрешната комисия на Европарламента и от Австрийското председателство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР