Председателят на парламентарната комисия по транспорт и съобщения и член

...
Председателят на парламентарната комисия по транспорт и съобщения и член
Коментари Харесай

Гуцанов: Предстои ни решителна битка в НС. Не бива да допуснем България да бъде ангажирана с военна помощ

Председателят на парламентарната комисия по превоз и известия и член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия Борислав Гуцанов разкри какво е обсъждала партията през днешния ден на съвещание на регионалния съвет в Шумен.

" Следващата седмица ни следва решителна борба в Народното събрание. Не бива да допуснем България да бъде ангажирана с военна помощ за Украйна, тъй като такова решение има заплаха да ни вкара във войната през “задния вход ”. Това обсъдихме на съвещание на регионалния съвет на Българска социалистическа партия в Шумен през днешния ден ", сподели той, представен от " Евроком ".

„ България би трябвало да дава единствено филантропична помощ, в противоположен случай излагаме на риск връзките си с Руската федерация, които така и така са комплицирани в сегашния миг.Партията ни е безапелационна в тази своя позиция и няма да се поддадем на напън, без значение от кого идва той, без да губим салдото, тъй като задачата ни е да сме гласът на разсъдъка и фактор на непоклатимост в това държавно управление “, добави Гуцанов. 

„ Този кабинет би трябвало да обезпечи дейно ръководство до края на мандата и транспарантни и почтени локални избори. ГЕРБ са се окопали във властта по места, а проблемите на хората се натрупат и стоят нерешени с години “, безапелационен е той.

Социалистите от Шумен упорстват страната да се намеси и да помогне за решаването на казуса с незавършения градеж в центъра на Шумен, по този начин наречения Търговски дом. Това ще промени образа на града, ще улесни и паркирането, считат от левицата.

Друг доста значим въпрос от национално значение е подобряването на пътната инфраструктура в района, само че най-много - Върбишкият проход. Той е от голямо значение, тъй като е най-прекият път сред Северна и Южна България, само че от години е зарязан от страната и е в плачевно положение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР