Председателят на парламентарната Комисия по културата и медиите Вежди Рашидов

...
Председателят на парламентарната Комисия по културата и медиите Вежди Рашидов
Коментари Харесай

Вежди Рашидов подкрепи кампанията за борба с онкологичните заболявания

Председателят на парламентарната Комисия по културата и медиите Вежди Рашидов поддържа през днешния ден акцията на Специализираната болница по он ология за битка с онкологичните болести. Кампанията се назовава " Продължаваме ".


Вежди Рашидов поздрави шефа на болничното заведение доктор Стефан Константинов, лекарите, пациентите и всички участници в акцията.

" Имам персонална идея, тъй като претърпях тежко заболяване и с цел да оздравея, ми помогнаха положителните лекари, едни рисунки и Господ. Рисунките, които сътворих, до момента в който боледувах, подредих в галерия и всички средства подарих на детската онкология в ИСУЛ. На едно дете да съм оказал помощ, ще бъда благополучен ", сподели в словото си Вежди Рашидов. Да пазим и почитаме лекарите, тъй като едвам когато нашият живот е в заплаха разбираме какъв брой възвишена и хуманна тази специалност, по тази причина дано акцията

" Продължаваме " стане национална, ще оказвам помощ за това, пожела той.

Вежди Рашидов връчи грамота на галеристката Бистра Стойчева, която е подредила в онкологичната болница галерия на 40 български създатели.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР