Председателят на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров предложи

...
Председателят на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров предложи
Коментари Харесай

Волен Сидеров предложи на Каракачанов също да подаде оставка

Председателят на парламентарната група на " Обединени патриоти " Волен Сидеров предложи на своя сътрудник в дребната коалиция Красимир Каракачанов също да подаде оставка.

" Аз бях за оставката на Симеонов още преди месец, тъй като изявлението му бе неприемливо. Аз давам и в този момент дискретното предложение Каракачанов също да подаде оставка. И да стартираме на чисто ", прикани Сидеров във фейсбук профила си.

Според него Каракачанов, също като Валери Симеонов, не е издържал теста. " За да решим дали можем да бъдем някакъв родолюбив блок, който да стартира на чисто. Какво значи на чисто - да сложим цели и и да забележим дали можем да ги реализираме. Защото да се въртиш във властта единствено поради гъдела, това е перверзия. Българският народ изтърпя задоволително и по тази причина им предлагам да се съберем и да обсъдим сходен въпрос ", добавя Волен Сидеров.

Патриотът прецизира, че това не е ултиматум, а приятелско предложение, което да върне Каракачанов към здравия разсъдък.

" Смятам, че те и двамата изгубиха връзката с действителността. Правих към този момент няколко предизвестия - тъй като се занимаваме с лифтове, нощни заведения, а не със стандарта на живот. Ако ме послушат - добре, в случай че ли не - зле за тях ", написа Сидеров.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР