Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов проведе работна

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов проведе работна
Коментари Харесай

Цветанов проведе работна среща с премиера на Косово

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов организира работна среща с премиера на Косово Рамуш Харадинай. Харадинай е хазаин на районна Приятелска закуска, която събира политици и общественици от района и Съединени американски щати в духа на открития разговор и взимност в работа на обществото.

Рамуш Харадинай благодари на България и на премиера Бойко Борисов за поддръжката за европейското бъдеще на страните от района по време на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз. Той означи, че поставяйки Западните Балкани като акцент измежду българските цели, страната ни е съумяла да помогне за помиряването и стабилността в района, като е генерирала същинска добавена стойност за бъдещето на района и е спомогнала за реализиране на задачите на Берлинския развой. Харадинай показа и за срещата единствено от преди дни с премиера Борисов Борисов в границите на Мюнхенската конференция по сигурността.

В срещата вземат участие някогашният министър председател и сегашен министър на диаспората на Албания Пандели Майко, Фатмир Медиу - член на Народното събрание на Албания и някогашен министър на защитата, депутатът Артан Групи и някогашният министър на защитата Зоран Йолевски от Македония, Владмир Маринкович - заместник-председател на Народното събрание на Сърбия, заместител министър-председателят на Косово Бехчет Паколи, министърът на защитата на Румъния Габриел Леш, някогашният министър на защитата на Хърватска Анте Котроманович, някогашният министър на външните работи на Албания Бесник Мустафай и други.

Делегацията на Конгреса на Съединени американски щати, ръководена от сенатор Джеймс Инхоф - ръководител на Комисията по защита в Сената, включва сенаторите Майкъл Енци, Джон Бузман, Марион Раундс, Трент Кели и Грегори Джанфорт.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР