Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов отново влезе

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов отново влезе
Коментари Харесай

Цветанов контра на премиера: Иска да гоним руски дипломати

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов още веднъж влезе в задочно несъгласие с премиера Бойко Борисов дали България би изгонила съветски дипломати.

"Борисов оставя опция след спомагателни доказателства да имаме смяна на позицията ", разкри в коридорите на Народното събрание Цветан Цветанов.

Това стана, откакто държавното управление разгласи, че на този стадий няма да експулсира съветски дипломати, макар че България е солидарна с Англия по случая "Скрипал ".

В Министерски съвет министър председателят Бойко Борисов отхвърли да разяснява думите на своя заместител в ГЕРБ Цветан Цветанов.

В четвъртък той разгласи в предаването на „ На четири очи “ по бТВ, че е разговарял с Борисов и го е посъветвал, че страната ни би трябвало да бъде солидарна с Англия и евроатлантическата общественост. Днес сподели, че има вяра на Англия, само че не знае каква информация е изложена в Министерския съвет тази заран.

След отравянето във Англия на някогашния съветски сътрудник Сергей Скрипал огромна част от страните в Европейски Съюз, Съединени американски щати, Канада и други страни, оповестиха, че експулсират съветски дипломати в символ на взаимност с Англия поради покушението, осъществено на нейна земя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР