Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов нападна остро

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов нападна остро
Коментари Харесай

Цветан Цветанов с остра атака срещу президента: Всяко изказване му е конфронтация. Изпаднал е в международна изолация. Случаят с баща му е...

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов атакува остро президента Румен Радев. Повод бе вчерашното изявление на президента, който подлага на критика държавното управление.

" Виждате, че президентът във всяко изявление търси борба, той няма различен потребен ход. Защото изпадна във външна изолираност, дискредитира е с това, което говореше в президентската акция - за глобите против Русия да отпаднат, да отпадне СЕТА. Когато му се наложи да съставлява страната ни в Европейски Съюз обаче той гласоподава за продължение на глобите и поддържа СЕТА. Говори за правда и правдивост, само че би трябвало ли да подчертавам за един случай, който се случи в Харманли? Сами разбирате, че когато бащата на Главнокомандващия сподели, че няма проблем, тъй като няма погубен човек, през днешния ден по какъв начин щяхме да разясняваме тематиката за Харманли, в случай че имаше погубен човек. Как си представяте, че приказва президента за законността и справедливостта в случай, че един почтен човек, неработоспособен, е изкаран отговорен при един пътен случай, в който му е отнето преимуществото от лидера, а лидера с Мерцедеса е бащата на президента. Ако имаше смъртен случаай в Харманли по какъв начин той щеше да се усеща като президент по какъв начин е укрил това, което неговият татко е направил 9 дни. Кое постанова той да търси контакти с хората, които имат някакво отношение ", съобщи Цветанов в студиото на БТВ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР