Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и вицепремиерът

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и вицепремиерът
Коментари Харесай

Освиркаха Цветанов и Симеонов на премиерата на филма на Елена Йончева

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов и вицепремиерът Валери Симеонов бяха освиркани след края на премиерата на кино лентата на Елена Йончева " Границата " в НДК.

Филмът на депутатката от Българска социалистическа партия разкрива доколко е ефикасна оградата по българо-турската граница.

В него бяха показани фрагменти по какъв начин бежанци съумяват да прескочат със стълба оградата.

От кино лентата излиза наяве още, че сензорните устройства и камерите, които би трябвало да предотвратяват незаконното прекосяване на границата ни, не са в редовност.

Цветанов и Симеонов също бяха измежду публиката на премиерата на кино лентата в зала 42 на НДК - те почетоха поканата на Йончева да изгледат кино лентата.

Цветанов даде обещание да опише на премиера Бойко Борисов какво е видял. Той добави, че не вижда проблем всички медии да излъчат фрагментите, показани във кино лентата на Елена Йончева.

Цветанов употребява случая, с цел да призове водача на Българска социалистическа партия Нинова да поддържа промени в Конституцията за отпадане на отминалостта на закононарушения при приватизацията.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР