Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията
Коментари Харесай

Цветанов разговарял с Патриотите и нещата в коалицията щели да се успокоят

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов водил диалози с представители от Обединените патриоти и счита, че " нещата ще бъдат успокоени ". Това се разбра от думите му в ефира на " Дарик " в коментар на гнева на вицепремиера Валери Симеонов, който разгласи през седмицата, че е измамен от премиера по въпроса със ски зоната в Банско.

Цветанов разгласи, че не би трябвало връзката в ръководещата коалиция да минава през медиите, тъй като се основават предпоставки за изкуствено напрежение. Смятам, че и министър председателят Борисов, и Валери Симеонов като водач всеки си има своите особености, въпросът е, че сме се събрали дружно, с цел да покрием публичния интерес и да покрием националния интерес ", изясни той.

Подчерта, че всички желаят втори въжен превоз на Банско, тъй като това ще сътвори спомагателен занаят на място.

По вота на съмнение, който Българска социалистическа партия счита да изиска през януари, когато България към този момент ще е ротационен ръководител на Европейски Съюз, Цветанов съобщи, че Българска социалистическа партия не си спазвала политическите решения. Такова политическо решение било вотът да се внесе през ноември или декември. Освен това нямали същински претекстове за него, а било малко смехотворно и много несериозно, те да са свързани с корупцията, която била присъща главно за кабинета " Орешарски ".

Не можа да даде съответен отговор за какво се оправи специфичен закон за битка с корупцията, а не се употребяват наличните механизми.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР