Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията

...
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията
Коментари Харесай

Цветан Цветанов се срещна с председателя на македонския парламент Арбен Джафери

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила организира работна среща с ръководителя на македонския парламент Арбен Джафери.

Двамата разговаряха по време на политическите съвещания отвън формалната част на 10-та Интерпарламентарна конференция по въпросите на сигурността, която се организира във Вашингтон. По време на срещата Цветанов срещна Джафери с парламентарната проекция на идното европейско председателство на България.



Заместник-председателят на ГЕРБ особено посочи значимостта, която страната ни отдава на страните от Западните Балкани европейската вероятност пред тях. Допълнително Цветанов осведоми за идната ратификация от българския парламент на Договора за другарство с Македония. От своя страна Арбен Джафери увери, че сходна процедура е задействана и от македонска страна. В тази връзка той съобщи, че пред двете страни се открива ярко бъдеще, бъдеще на две другарски страни. "Нашите деца ще живеят като другари и ние ще се гордеем с това! ", съобщи Джафери.

В хода на диалога двамата държавници разискаха разнообразни районни начинания, като изрекоха високо мнение за развиването на разнообразни инфраструктурни планове. И двамата се сплотиха към мнението, че развиването на взаимни стопански и културни планове е от съвместен интерес на всички нации от района.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР