Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Цветан Цветанов на холивудска сватба в българска носия в Жеравна

Председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов участва на сватбатата на холивудския артист Бен Крос и неговата другарка от Русе - Деана, заяви партийният пресцентър.

Тържеството се организира по време на Международния фестивал на фолклорната носия в Жеравна.

Младоженците бяха в национални носии, Цветанов - също.



Кметът на Котел Коста Каранашев бракосъчета фамилията и им пожела здраве и дълъг фамилен живот.

„ С всяка минала година фестивалът става по-вълнуващ и зареждащ. Искам да благодаря на Христо Димитров, началник на отбор „ Българе ” и кмета на Котел Коста Каранашев, че ни дават опция да се върнем със столетие обратно и да съпреживеем бита на предците ни. Хубаво е, че има доста младежи, деца и даже бебета, които са облечени с български национални носиии. Това значи, че те стартират да привикват с традициите ни, ставайки част от тяхното всекидневие и нематериалност. Всеки, пристигнал тук, демонстрира своето желанието да се върне 150 години обратно и да усети атмосферата на нашите предци ", каза Цветанов.



По-късно през днешния ден заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще се срещне с поданици на Котел и с. Филаретово в кметството, а в диалога ще вземат участие и националният представител и регионален координатор на ГЕРБ - Сливен Десислава Танева, кметът на Котел и на село Филаретово - Нурие Бекирова.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР