Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията

...
Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията
Коментари Харесай

Цветанов ще участва в откриването на основно ремонтирания път Велико Търново – Горна Оряховица през Арбанаси

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, дружно с районния министър Николай Нанков и кметовете на Велико Търново и Горна Оряховица, ще взе участие във вторник (14 август) в откриването на ремонтирания третокласен път сред Горна Оряховица и Арбанаси. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

С приключването на втория стадий от ремонтите приключва цялостното възобновяване на натовареното шосе сред Велико Търново и Горна Оряховица, през архитектурния резерват. Финансирането е обезпечено от бюджета на Министерството на районното развиване и благоустройството, като цялостна рехабилитация на трасето се реализира за първи път от повече от 40 години. Извършено е изцяло преасфалтиране, завършено е пътно отводняване, а където теренът разрешава пътят е и уголемен.

Движението през ремонтираната права ще бъде пуснато след 14.30 ч.

По-късно в Горна Оряховица Цветанов и министър Нанков ще вземат участие в формалното разкриване на ул. "Иван Момчилов ", реконструирана със средства по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР