Председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски ще заведе

...
Председателят на парламентарната група на БСП Георги Свиленски ще заведе
Коментари Харесай

Георги Свиленски завежда дело за клевета срещу Тошко Йорданов

Председателят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски ще заведе дело за клюка против ръководителя на парламентарнта група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов. В последния ден на Народното събрание политическите обединения си насочиха взаимни обвинявания за неуспеха на третия мандат, предава БТВ.

След като предишния петък изтече запис от среща на " Демократична България ", в която се разискват съдружните договаряния, " ИТН " разгласи, че напуща диалозите за сформиране на кабинет с третия мандат, връчен на Българска социалистическа партия.

Мандатоносителят Българска социалистическа партия реши, че ще внесе програмата за ръководство, която бе разисквана с Политическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България, в Народното събрание с вярата, че в случай че тя бъде призната, може да се сформира програмен кабинет.

„ Разбрах че няма да има държавно управление сутринта на председателски съвет, когато в един глас Йордан Цонев, Тошко Йорданова, Костадин Костадинов и Десислава Атанасова скочиха като попарени, когато схванаха, че има точка, в която е заложена стратегия на Народното събрание, включваща измененията в КПКОНПИ и избирането на Бойко Рашков за ръководител на Антикорупционната комисия “, съобщи през днешния ден ръководителят на групата на Българска социалистическа партия в Народното събрание Георги Свиленски.

Тошко Йорданов отговори на изказванията, обявявайки: „ Свиленски е измамник. Третият мандат не се провали на председателски съвет, а когато изтече записът на Христо Иванов “.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР