„Председателят на парламентарната група Корнелия Нинова ще води делегацията, която

...
„Председателят на парламентарната група Корнелия Нинова ще води делегацията, която
Коментари Харесай

Ето какво ще направи БСП с мандата от президента Радев

„ Председателят на парламентарната група Корнелия Нинова ще води делегацията, която ще одобри мандата и надлежно ще извърши решението на органите на партията да го върне”, изясни пред зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Крум Зарков.

„ Проведохме цялостна акция за машинното гласоподаване, Българска социалистическа партия не може да загуби от по-честен избор, а машините обезпечават по-честен вот”, счита Зарков.



„ Не подценявайте възрастните хора”, уточни Зарков и добави: „ Нашите гласоподаватели не са единствено възрастни хора. Но дано си кажем истината, възрастните хора нямат никакви проблеми да се оправят с тази машина, която е извънредно елементарна за управление”.

Зарков съобщи, че Българска социалистическа партия също е партия на митинга и акцентира, че последният парламент е изгубил възможностите си да излъчи ръководещо болшинство сега, когато другите партии са решили да „ пришият” социалистите към ГЕРБ и Движение за права и свободи.

„ Това пришиване не взема поради последните години, в които Българска социалистическа партия беше гневна опозиция”, съобщи Зарков.



Той акцентира, че Българска социалистическа партия е най-трайният политически индивид в българската история и изрази убеденост, че партията ще усъвършенства резултата си на идващите избори.

„ Има едно изискване – то е без ГЕРБ”, съобщи Зарков за вероятните обединения след вота.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара - Мамо, помниш ли онази китайска порцеланова ваза, която се предава по завещание от потомство на потомство в рода ни? - Разбира се, че я… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниКакво съобщи американският президент Джо БайдънЧрез нея хакерите могат да получат цялостен надзор над системитеМоже да поставите тези камъни на своето бюро или да ги носите като бижутаВ Италия към момента е в действие вечерен часОсвен в Китай, имунизацията е позволена в Чили, Бразилия, Филипините, Украйна и ТурцияЗагина мотористИнцидентът е станал в дома на женатаВижте кои са тези 10 породи коткиИнфлацията в Турция още веднъж пораства неудържимо и доближи най-високото си равнище от близо две години насам, написа " Дойче веле " Сред събралите се към 80 души бе и кметът на Бургас Димитър Николов„ Юнайтед Медиа “, която ще ръководи медийните права в дълготрайно партньорство, има необятен обсег на наличие в южните елементи на Европа58-годишен мъж и 51-годишната му брачна половинка са упрекнати, че са част от незаконна организация, която търгува с новородени бебетаНе пропускайте новите епизоди на престъпната драма по NOVAИма дефицит на О2 и тук-там за кремацииКризисен миг изправя един против различен лекарите в „ Св. Анастасия “

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР