Председателят на парламента Цвета Караянчева предизвика вълна от коментари с

...
Председателят на парламента Цвета Караянчева предизвика вълна от коментари с
Коментари Харесай

Председателят на НС стана хит с изписването на "Брекзид"

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева провокира вълна от мнения с метода, по който изписа Брекзит при гостуването си в студиото на радио " Дарик " за обичайното предаване  " Годината ".

Друг от гостите - столичният общински консултант Борис Бонев, видя, че тя е изписала " Брекзид " като " Дума на 2019 година " и показа това в своя профил във " Facebook ". Неговият пост незабавно се трансформира в шлагер в обществената мрежа.

Часове по-късно Караянчева реагира и написа: " Главно " Б "  и основно " Д ", Boris Bonev! БрекзиД във разновидността на Борис Джонсън! В една дума буквите на Борис Джонсън и напускането на Англия. Това е вярната дума, а не Брекзит, тъй като без Борис Джонсън, той би бил неосъществим! Предложих малко повече символизъм! И задявка с всички, които писаха по-късно на таблото на " Годината " на " Дарик "! Радвам се, че някой го видя. Но тъпо, че не схвана хумора и знаците, Boris Bonev ".

Въпреки нейното пояснение, не липсваха и следващи мнения. По-хапливите допуснаха, че са били нужни няколко часа на PR-ите на ГЕРБ, с цел да измислят задоволително пояснение и да замажат грешката. А други припомниха гафа на Караянчева от 2016 година, когато от парламентарната естрада разгласи, че столицата на Китай - Пекин, се намира във Виетнам.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР