Председателят на парламента Никола Минчев е имал съмнения за ковид

...
Председателят на парламента Никола Минчев е имал съмнения за ковид
Коментари Харесай

Минчев е имал съмнения за ковид преди КСНС, подозират от ГЕРБ

Председателят на Народното събрание Никола Минчев е имал подозрения за коронавирус преди да вземе присъединяване в Консултативния съвет за национална сигурност при президента в понеделник,, министър председател и редица министри и депутати бяха сложени под карантина. Съмнение в това изрази на брифинг в Народното събрание депутатът от ГЕРБ и някогашен здравен министър Костадин Ангелов.

По думите му до този извод водят обстоятелствата към показаният от Минчев резултат от PCR тест, които будели съществено подозрение.

" Днес сутринта разбрахме, че той е бил посетен от доктор, по този начин споделя ПР-ът на Политическа партия. КСНС свърши в 19.40, одобряваме, че се е прибрал в къщи към 20:00. Приемаме, че лекарят е пристигнал в 20.15, взел е теста за 5 минути и се е прибрал в болничното заведение в 20:30. И оттук насетне стартира софтуерното време за разработване на PCR. А в 21.20 се оповестява, че пробата е позитивен. Абсурдно е да се случи такова нещо ", направи времева разбивка на събитията Ангелов.

Припомняме, че формалното известие от пресцентъра на Народното събрание за позитивния тест на
 Още един народен представител под карантина
Още един народен представител под карантина

Девет депутати са под карантина

Депутатът от ГЕРБ зададе два въпроса - коя е лабораторията или лечебното заведение, която е направила теста, както и кой е бил дежурният лекар-вирусолог, който го е валидирал.

" Ако нямаме дежурен доктор по това време на денонощието, т.е. отвън работно време, пробата е недействителен ", безапелационен е Ангелов. По думите му най-малко два часа е времето за излизане на резултат от PCR и то посредством специфични апарати, които има едвам няколко в София.

Затова, счита той, разновидностите са два - или пробата е недействителен, или е юридически преди съвещанието на КСНС. " Ако той е имал признаци преди КСНС, това е безконтролно държание. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР