Председателят на парламента на Турция Мустафа Шентоп коментира, че САЩ

...
Председателят на парламента на Турция Мустафа Шентоп коментира, че САЩ
Коментари Харесай

Председателят на турския парламент не вярва в силата на американските санкции

Председателят на Народното събрание на Турция Мустафа Шентоп разяснява, че Съединени американски щати постановат наказания против страни, с които " имат компликации и не могат да открият мечтаните връзки ".

Санкциите остават един от главните принадлежности за напън и закани на Съединени американски щати , който интензивно се употребява по-специално от администрацията на Доналд Тръмп, съобщи в изявление за " Анадолу " Шентоп.
 Ердоган заплаши Съединени американски щати с ответни наказания
Ердоган заплаши Съединени американски щати с ответни наказания

" Това е цялостно нарушаване на нашите права "

" Пще преди към година и половина, когато Съединени американски щати започнаха да водят дейна политика със наказания, заканите на Вашингтон можеха да окажат дребен психически напън върху страните . Въпреки това, колкото повече употребяват този инструмент, глобите имат по-малко влияние . Според мен американските наказания няма да обиден Турция по никакъв метод, в това число от икономическа позиция ", акцентира той.

Според Шентоп, американските наказания не могат да обиден отбранителния капацитет на Турция . " От самото начало Турция бе един от участниците в плана за F-35, само че американците не желаеха да ни дадат самолета, за който Турция заплати ".

" Стъпката Турция в отговор на отхвърли да ни продадат системи за Patriot, бе да се възползваме от алтернативата и закупихме системи С-400 . Това потвърждава, че Турция води самостоятелна политика и решенията на една страна, в това число Съединени американски щати, не могат да повлияят на нейните проекти ".
 Мюсюлманските страни ще търгуват със злато и бартер против наказания
Мюсюлманските страни ще търгуват със злато и бартер против наказания

" Важно е мюсюлманският свят да е независим, да се изправи против бъдещи закани "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР