Председателят на парламента дължи отговори, защото с действията му държавата

...
Председателят на парламента дължи отговори, защото с действията му държавата
Коментари Харесай

ГЕРБ продължава да пита за теста на Минчев - направен ли е преди КСНС

Председателят на Народното събрание дължи отговори, тъй като с дейностите му страната беше обезглавена. Това съобщи в коридорите на Народното събрание някогашният здравен министър и народен представител от ГЕРБ Костадин Ангелов.

Той оправи питания свързани с позитивния коронавирусен тест на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев и спекулации по кое време тъкмо е юридически и дали Минчев е знаел, че може да е болен, когато е участвал на КСНС.

" Ситуацията с тестванията на ръководителя на Народното събрание е нелепа. Тестът му е взет от у дома, посетен е от доктор, а съветът при президента продължи до 8 без 20. В 9 и 20 (бел. ред. 21:20 часа) телевизия оповестява, че пробата е позитивен. Технологичното време е незадоволително да се обработи ", изясни Ангелов.

Той попита коя е лабораторията и кой е бил дежурният доктор, който е валидирал теста: " Ако нямаме доктор, пробата е навалиден ".

По думите му или пробата е изработен след КСНС, което е съвсем невероятно поради софтуерното време, нормално два часа, или пробата е бил взет преди КСНС. " Ако е по този начин - той е имал признаци и появяването му на КСНС е безотговорна ", безапелационен бе депутатът от ГЕРБ.

Още повече, че пробата е свален от системата His.bg, в тази система тестванията се качват сутринта, тъй като вечерта няма дежурни лекари, сподели още Ангелов.

Според депутата коронавирус и КСНС са се оказали " животоспасяващ ход за държавното управление на Кирил Петков ": " Със свикването на това съвещание „ президентът издърпа ушите на премиера Петков по тематиката за Северна Македония. Петков другояче нямаше да свърши това, което заявява от трибуната на Народното събрание ".

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР