Председателят на опозиционната британска Лейбъристка партия Джереми Корбин заяви, че

...
Председателят на опозиционната британска Лейбъристка партия Джереми Корбин заяви, че
Коментари Харесай

Джереми Корбин: Великобритания трябва да иска водено от ООН разследване в Сирия, а не да чака инструкции от Тръмп

Председателят на опозиционната английска Лейбъристка партия Джереми Корбин съобщи, че страната му би трябвало да желае без значение и водено от Организация на обединените нации следствие на вероятната химическа офанзива в Сирия, а не да чака указания от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, предава Ройтерс.

По-рано министър-председателят на Англия Тереза Мей завоюва поддръжката на министрите си да предприеме неуточнени дейности със Съединени американски щати и Франция за въздържане на по-нататъшната приложимост на химическо оръжие в Сирия. Корбин съобщи, че Народното събрание също би трябвало да бъде съветван, преди предприемането на военни дейности.

„ Изглежда, че държавното управление чака указания от Тръмп по какъв начин да работи “, съобщи Корбин. „ Англия би трябвало да упорства за без значение и водено от Организация на обединените нации следствие на ужасяващата офанзива с химическо оръжие от предходната седмица, с цел да може тези, които са отговорни, да бъдат държани виновни “, добави той.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР