Председателят на общинското ръководство на СДС – Добрич Веселин Димитров

...
Председателят на общинското ръководство на СДС – Добрич Веселин Димитров
Коментари Харесай

Председателят на СДС – Добрич напусна групата си в Общинския съвет заради ГЕРБ

Председателят на общинското управление на Съюз на демократичните сили – Добрич Веселин Димитров разгласи, че напуща групата на Реформаторския блок в локалния парламент. Мотивът му е обвързван с обединението с ГЕРБ за вота за Европейския парламент, както и недоразумението с кмета на града Йордан Йорданов.
Областният ръководител на синята партия доктор Ганчо Стоянов съобщи пред Actualno.com, че е сюрпризиран от решението на Димитров. Скоро са водили диалог и доктор Стоянов го е убеждавал да не напуща.
Преди дни от Съюз на демократичните сили – Варна излезе информация, че кметът на Добрич Йордан Йорданов е най-новият член на партията им, само че Йорданов отхвърли и съобщи, че остава в Движение „ България на жителите “ (ДБГ). Д-р Стоянов сподели още, че няма заявление от кмета за участие в Съюз на демократичните сили, само че напомни, че е негово предлагането Йордан Йорданов да бъде повдигнат за кмет.
На днешната сесия Георги Друмев от ДБГ също разгласи, че напуща Реформаторския блок, само че не уточни повода за решението си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР