Председателят на Общинския съвет в Белоградчик - Боян Минков, обяви,

...
Председателят на Общинския съвет в Белоградчик - Боян Минков, обяви,
Коментари Харесай

Балкан Белоградчик: Ще съдим БФС, за дето не ни допуснаха на Конгреса

Председателят на Общинския съвет в Белоградчик - Боян Минков, разгласи, че ще започва дело против Българския футболен съюз, по отношение на проблема с недопуснатия пратеник на ФК Балкан Белоградчик на изключителния Конгрес за избор на ново управлението на Съюза.

„ Излъчихме пратеник, само че по-късно той се карантинира поради болен в фамилията му от Covid-19. Събрахме Управителния съвет и излъчихме различен пратеник, разумно. Изпратихме сканирания протокол на Борислав Попов в централата на БФС, а по-късно се свързахме с регионалния ръководител на БФС във Видин, с цел да го уведомим, че имаме нов пратеник. Иво Марков се споделя той. От него разбрахме, че не може да разчитаме на проведен превоз от Видин до София за Конгреса, както и на хотел. Той отхвърли без никакви причини. Изпратихме новия наш пратеник на идващия ден с наш автомобил, само че там Иво Марков му отхвърли да му издаде делегатска карта. По този метод той ни лиши от правото на глас, а този глас беше за Димитър Бербатов “, сподели Минков пред dsport.

Той бе безапелационен, че ще бъде заведено дело за лишаването от правото на глас на футболния клуб и разяснява още, че Балкан Белоградчик е напълно на издръжката на Общината и всеки спомагателен разход е доста сложен.

„ Тънат в благоденствие и се самозабравиха за 16 години, а клубовете се чудим по какъв начин да оцеляваме. Да се махат и да дойдат интелигентни и способни хора, тъй като с тези видяхме до каква степен стигнахме “, добави общинският консултант.

Боян Минков изрази още огорчението си, че за юношеските обединения на Балкан едвам се обезпечава екипировка и „ по един кроасан след мач “ за децата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР