Председателят на Общински съвет-Варна, Тодор Балабанов коментира в типичния си

...
Председателят на Общински съвет-Варна, Тодор Балабанов коментира в типичния си
Коментари Харесай

Тодор Балабанов: ПП и ДБ – вие сте аматьори и фейсбук герои 


Председателят на Общински съвет-Варна, Тодор Балабанов разяснява в типичния си подигравателен жанр държанието на партиите Политическа партия и Демократична България:

Поредният див популизъм на ПП/ДБ:
Утре ще има съвещание на Общински съвет- Варна. В дневния ред на съвещанието са включени доста значими за града ни тематики, като бюджетните планове, възбраната за придвижване на коли в Морската градина, помощи за лечебни заведения, обществени домове, награди Варна и прочие В рамките на 3 дни представители на ППДБ входираха 2 еднотипни оферти по отношение на акции от капитала на Международен панаир Пловдив!

Като оставим настрани, че едното предложение даже не е подписано от вносителя и двете са юридически парадокс. Първото еднотипно предложение бе прегледано от Правната комисия и на съвещанието никой от ППДБ не се яви, с цел да го стимулира и отбрани. Представителите на групата се скриха, макар гръмките изявления пред медиите и в обществените мрежи. Това сподели, че единствената цел е да се подвига звук пред медиите и обществото – нищо ново под слънцето! И по малко от 24 часа преди съвещанието на Съвета е входирано същото предложение, без автограф на вносителя, още веднъж за да се подвига шум…….изключително аматьорско и непрофесионално осъществяване!

Див популизъм! Уважаеми сътрудници от ППДб – за следващ път се пробвате да „ яхвате “ избрани тематики по задание на началниците си от София, за политически дивиденти. Поне се пробвайте да ги мотивирате юридически! Гръмките изявления пред медиите и остроумните постове в обществените мрежи не способстват по никакъв метод за одобряване на професионализма, който необятно прокламирате че притежавате.

Затова основателно ви назоваваме дилетанти и фейсбук герои. Нека не забравяме, че за 1 година в ръководството на Държавата ПП/ДБ не направи нищо за Панаира в Пловдив, а комфортно се сети за тематиката сега…….Като се замисля вие за 1 година нищо не направихте, какво остава за Панаира……
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР