Председателят на областния съвет на БФС в Монтана Ангел Стоянов

...
Председателят на областния съвет на БФС в Монтана Ангел Стоянов
Коментари Харесай

Шефът на областния съвет на БФС в Монтана временно e отстранен заради секс скандал

Председателят на регионалния съвет на БФС в Монтана Ангел Стоянов е отхвърлен краткотрайно от поста си, откакто беше упрекнат в полов тормоз от съдийката Теодора Тодорова. Решението е взето персонално от президента на футболния съюз Борислав Михайлов.

Михайлов е разпоредил отстраняването на Стоянов след инспекция на зоналния съвет на БФС във Велико Търново, който дава отговор за футбола в Северозападна България, и докладна бележка от ръководителя Бончо Генчев. Стоянов ще се води краткотрайно отхвърлен, до момента в който се изяснят събитията към случая, оповестиха от БФС.

Ръководителят, който дефинира и съдийските дежурства в региона, беше упрекнат от Тодорова, че е желал секс в подмяна на помощ за развиването на кариерата й. Тя описа, че изкарала съдийските курсове през есента, само че откакто не е откликнала на желанията на Стоянов, не е получила нито един наряд през пролетния полусезон.

Пред " Нова телевизия " Тодорова сподели чатове във " Вайбър ", както и записи на диалози сред двамата онлайн. Част от желанията, които Стоянов е декларирал, били младата съдийка да му бъде робиня, да прави извращения с нея и да я изнасили.

Тя съобщи, че предложенията са почнали още през октомври предходната година, когато е работела в женския футболен клуб " Атлетико " (Лом), управителен от брачна половинка й Свободин Колев. Тодорова и Колев настояват, че са " търпели издевателството на Стоянов ", с цел да не навреди на нея и на тима.

Според описа им напролет Тодорова изрично е посочила, че желае да прекрати всякаква връзка със Стоянов, както се и случило. Оттогава обаче по думите на Колев почнал душевен тормоз, като брачната половинка му била извадена от съдийската гилдия, а тимът й бил ощетяван.

" Смятам, че търпяхме задоволително дълго. Само тъй като е човек, от който по някакъв метод професионално сме подвластни, не значи, че жена ми би трябвало да му извършва половите мечти ", споделя Колев.

Стоянов отхвърля всички обвинявания. Той разгласи, че тази седмица ще заведе дело за клюка. " Там ще се решат нещата и ще се разбере всичко какво съставлява. Лошото е, че тази жена освен плюе по мен, само че сътвори дискомфорт на фамилията ми, околните ми и детето ми ", сподели той пред " Нова телевизия ".

Областният ръководител на БФС в Монтана твърди, че Тодорова не е получавала дежурства след завършването на курса за млади съдии, тъй като не е могла да удостовери, че е излязла от управителния съвет на " Атлетико " (Лом).

Стоянов удостовери, че е водил връзка с Тодорова във " Вайбър ", само че по думите му " най-вече единствено за футбола на дребните деца ". Попитан дали харесва съдийката като жена, той отговори: " Хубаво е, когато си падате по дами. Проблемът е, в случай че си падате по мъже. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР