Председателят на областната структура на Добрич Румен Мунтянов е подал

...
Председателят на областната структура на Добрич Румен Мунтянов е подал
Коментари Харесай

Областният председател на БСП в Добрич хвърли оставка

Председателят на регионалната конструкция на Добрич Румен Мунтянов е подал оставка. Повод е неприятният резултат на социалистите, както на национално, по този начин и на районно равнище, като в област Добрич спадът в броя на гласовете от изборите през месец април до тези на 2 октомври е двоен, съобщи БНР.

На Парламентарните избори през април предходната година за в област Добрич са дали своят вот към 14 хиляди гласоподаватели, на 2 октомври техният брой е под 7 хиляди, съобщи регионалният ръководител в оставка на Добрич Румен Мунтяно в и добави: " Партията не съумява да задържи едно устойчиво болшинство, а по-скоро има наклонност на понижаване на симпатизантите, на хората, които се припознават в лявата концепция. Не одобрявам значително това, което се случва национално, респективно и на локално равнище ".

Румен Мунтянов не разяснява дали водачът на би трябвало да подаде оставка, само че акцентира:  " Бих споделил, че е добре, когато има резултати, които не са удовлетворяващи, да се поеме някаква отговорност ". 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР