Председателят на областната структура на БСП Добрич Румен Мунтянов е

...
Председателят на областната структура на БСП Добрич Румен Мунтянов е
Коментари Харесай

Областният на БСП в Добрич подаде оставка, нарече резултата „провал”

Председателят на регионалната конструкция на Българска социалистическа партия Добрич Румен Мунтянов е подал оставка на снощното съвещание на партията. Пред радио „ Добруджа ” той изясни, че резултатите на социалистите са неуспех и съобщи, че решението му е основано на световните данни, а не на постигнатото в Добрич.

Спад има и в доверието към партията в града, само че то не е доста друго от предходния избор. Сега поддръжката към Българска социалистическа партия в Добрич е 13, 97%, на предходните избори са ги подкрепили 14, 52 на 100, а през април предходната година цифрата е била 19, 33. „ Партията не съумява да задържи едно устойчиво болшинство, а по-скоро има наклонност на понижаване на симпатизантите, на хората, които се припознават в лявата концепция. Не одобрявам значително това, което се случва национално, респективно и на локално равнище ”, споделя той. 

Мунтянов, който е политолог по обучение, счита, че Българска социалистическа партия биха могли да седнат на масата на договаряния с ГЕРБ, само че това съгласно него е краен вид. Той въпреки всичко предвижда, че ще бъде формирано държавно управление, само че Българска социалистическа партия няма да бъде част от него.

„ Разумът в тази обстановка изисква въпреки и даже в повърхностен небосвод, да има държавно управление, което да предприеме съответните ограничения, тъй като нещата, които се случват в и отвън страната, не са за подценяване ”, разяснява още той. 

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР