Председателят на НССБ Слави Михайлов обяви началото наблаготворителнатаинициатива за Великден

...
Председателят на НССБ Слави Михайлов обяви началото наблаготворителнатаинициатива за Великден
Коментари Харесай

НССБ стартира благотворителна инициатива за Великден

Председателят на НССБ Слави Михайлов разгласи началото наблаготворителнатаинициатива за Великден " ВЕЛИКДЕН ЗА ВСЯКО ДЕТЕ "

" Стартира годишната ни самодейност по отношение на огромния християнсси празник Възкресение Христово! Целта е да зарадваме деца с празнични торбички, които да съдържат, козунак, великденско яйце и заек /шоколадови/, козунак, естествен сок, чипс, кроасан, близалка, солети и бисквитки ".

Поставили сме си за цел да зарадваме малчуганите от Комплекс за обществени услуги град Пордим и с. Згалево - 25 деца, КСУДС град Роман - 36 деца, децата от ЦНСТ с. Садовец, общ. Долни Дъбник - 12 деца, три Центъра за настаняване от фамилен вид град Лом - 30 деца и 20 деца от фамилии с невисок обществен статус, прецизират от Сдружението. Надяваме се дружно да успеем още веднъж да доставим наслада на децата в навечерието на Великденските празници!

Средства за самодейността може да дарите, както следва: ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА, титуляр: Национално съдружие на сираците в България, IBAN: BG82FINV91501203760211, BIC:FINVBGSF, съображение: Дарение Великден за всяко дете. От Сдружението благодарят на всички, които още веднъж застават до нас и ги поддържат да подаряват наслада и усмивки на повече деца!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР