Председателят на НС Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български

...
Председателят на НС Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български
Коментари Харесай

Напрегната ще е другата седмица за депутатите, Цвета Караянчева разкри какво предстои в НС

Председателят на Народно събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила разяснява идната напрегната седмица, която чака всички депутати.

За утринния блок на Bulgaria ON AIR тя съобщи, че другата седмица предстоят и диспути в Софийския университет за Истанбулската спогодба. „ Ние като парламент сме длъжни да дадем опция на всички да изкажат своето мнение “, сподели Караянчева.

Относно позицията на Обединените патриоти за Конвенцията и отводът да гласоподават „ ЗА “ нея, тя съобщи, че не се тормози да се сътвори напрежение в обединението. „ Излишно се истеризира обстановката. Може би е и заради липса на вести. Всичко ще си пристигна на мястото, когато минат дебатоте “, добави Караянчева.

Председателят на Народно събрание разяснява и настояването за разсекретяване на отчета на ДАНС за осведомителната акцизна система. Тя съобщи, че когхато стане факт това ще се види, че няма нищо притеснително в него.

Във връзка с идния първи избор на съмнение към кабинета „ Борисов 3 “, Цвета Караянчева съобщи, че чака градусът на напрежението да се повиши. По думите й е обикновено опозицията да желае да блесне.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР