Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова Корнелия Нинова е

...
Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова Корнелия Нинова е
Коментари Харесай

Нинова проведе работна среща с посланика на Австрия

Председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на... към профила организира работна среща с посланика на Австрия господин Роланд Хаузер, оповестиха от пресцентъра на партията.

По време на срещата Нинова показа главните цели в работата на Българска социалистическа партия, свързани с битката с корупцията и идното обществено разискване на законопроекта на Българска социалистическа партия. Нинова осведоми австриийския дипломат, че планът на антикорупционен закон ще бъде показан и на посланиците на страните членки на Европейски Съюз в границите на работна среща с тях. Обсъдени бяха и провокациите пред България и Австрия предвид на бъдещото им председателство на Съвета на Европейски Съюз през 2018 година.

Посланик Хаузер осведоми ръководителя на Народно събрание на Българска социалистическа партия, че е предал писмото й на австрийските управляващи. От своя страна Корнелия Нинова благодари на посланика за бързия му отговор на нейното писмо по проблема „ Цанков камък”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР