Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова бе гост на

...
Председателят на НС на БСП Корнелия Нинова бе гост на
Коментари Харесай

Нинова в Батановци по случай празника на града

Председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова бе посетител на празника на Батановци, Перник, по покана на жителите на града.

Те й подариха икона на Богородица с благопожелание да бъде здрава и да продължава все по този начин да се бори за живота на елементарните хора.

„ Честит празник, поисквам ви най-много здраве, наслада и триумфи ”, сподели Нинова на среща с хората в клуба на Българска социалистическа партия. Тя добави, че е уверена, че смяната и по-доброто бъдеще за града са вероятни, поради напъните, трудолюбието и предприемчивостта на жителите му.

„ Гордейте се с борбеността и възприятието за правдивост, които сте наследили от вашите предшественици, пазете традициите, предавайте знанията и опита си на младото потомство, тъй като то има потребност от религия и мощна поддръжка ”, прикани Нинова. По–късно, дружно с народните представители от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” Станислав Владимиров и Любомир Бонев, Корнелия Нинова беседва с поданици на Батановци и близките села в центъра на града. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР