Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян заяви, че "синьото"

...
Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян заяви, че "синьото"
Коментари Харесай

Левски готви огромно събитие

Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян съобщи, че "синьото " управление готви огромно събитие във връзка рождения ден на клуба. Хиндлиян показа, че ще се търси набирането на доходи за клубната каса.

Той въпреки всичко не пожела да разяснява спекулациите към бъдещето на собствеността на клуба, както и дали Васил Божков ще съобщи акциите на Тити Папазов.

„ Поводи за оптимизъм постоянно има. След днешната среща има доста такива. Подготвя се събитие за рождения ден на клуба, от което ще се опитаме да наберем средства. Подновяваме и дарителската акция. Не мога да кажа нищо за тематиката за акциите и собствеността на клуба. Ще разберете навреме, когато има развиване “, стартира Хиндлиян.

„ Нека да не приказваме за бъдещо финансиране. Тези приказки създават една боза, приказваме за нероден Петко. Нека се случат нещата и тогава ще приказваме “.

„ Не желая да приказвам от името на всички почитатели. Не желая да показвам мнение за Тити Папазов, до момента в който нещо не се случи. Аз съм оптимист, че Левски има бъдеще. Най-важното е в този момент да покажем готовност “.

„ Предпочитам да не разясня хипотезата, при която Васил Божков не съобщи акциите ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР