Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян също говори пред

...
Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян също говори пред
Коментари Харесай

Драмите в Левски: Хиндлиян се обърна към Тръста и посъветва да не се влиза в цирка

Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян също приказва пред медиите след срещата на " Герена ".

" Изглежда, че настоящите притежатели не са осведомени със обстановката, тъй като то избори към този момент имаше. Имаше човек, който излезе и пое отговорност. Това е живата легенда на клуба, който сподели, че е подготвен да поеме нещата в свои ръце. И оттова нататък се поведе този самобитен избор. Всички левскари се строихме зад Наско Сираков. Ние действително го издигнахме. Имаше всевъзможен тип поддръжка от левскарската общественост към господин Сираков. В този смисъл изборите са се провели. Може би господин Божков си показва балотажи, само че резултатът няма да е друг. Който взе участие в тази анкета, влиза в цирка.

Аз се обръщам към всички, които обичат клуба - продължавайте да дарявате и не влизайте в цирка, не ставайте заложници на тази игра. Нас ни няма, последователите ни няма и клуба го няма. Играта е друга. То е явно за всички.

Левски в никакъв случай не е бил в такава обстановка. Не знам за какво това нещо минава през този клуб. В същото време ние разсъждаваме по въпроса би трябвало ли някой избран човек да подарява или да не подарява. Защото и тази тематика се завъртя през вчерашния ден след огромното подаяние, което беше получено в клуба. Аако сме срещу един избран вид дарения, сме били за даренията на Божков. Тогава не излязохме да кажем, че сме срещу даренията на господин Божков.

Аз считам, че би трябвало да отидем на незабавно общо заседание. Тръста, като миноритарен притежател, би трябвало да свика незабавно заседание, нe да изпадаме в дребнотемия и да се вършим на съдници от страната на морала. Защото, в последна сметка, всички продължаваме да играем в цирка и да скачаме на въже. Не е това задачата. Целта е Левски да излезе от тази обстановка, в която се намира, колкото и да е мъчно. Общността да бъде здрава и хомогенна, тъй като това се реализира извънредно мъчно. В България - двама индивида, 200 отзиви. Целта е да не стопираме.

В последна сметка ние сме моралните спечелили, тъй като успяхме да стигнем до такава степен, че живата легенда на този клуб да излезе и да каже: " Аз съм индивидът ". Левски имаше потребност от пободен вид водач и го откри в лицето на Сираков. И това е победа на последователите ", сподели той.
 Тити Папазов след срещата: Божков да даде независимост на Левски, всички тимове да се молят за Левски!
Тити Папазов след срещата: Божков да даде независимост на Левски, всички тимове да се молят за Левски!

" Нашият знаменосец е Сираков "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР