Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян говори за акциите

...
Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян говори за акциите
Коментари Харесай

Хиндлиян за акциите на Тити: Кой е по-сериозен инвеститор от феновете?

Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян приказва за акциите на Тити Папазов в Левски. В момента баскетболният треньор държи 35% от акциите на клуба, а съгласно Хиндлиян те би трябвало да бъдат владеене на почитателите. Той показа в студиото на " бТВ ", че Наско Сираков ще получи помощ от левскарите в борбата на мажоритарния притежател клубът да получава повече пари от телевизионните права.

Левски изрично има потребност от бистрота. Тези 35%, които са трансферирани на Тити, по някакъв метод опълчват Тити на всички организации, които направиха тези старания, с цел да стигнем дотук, а точно господин Сираков да получи главния пакет от собствеността. Нека не приказваме за разнобой на този стадий. Ние имаме потребност от това да сме мощни и единни. Г-н Папазов сподели, че е подготвен да се раздели с акциите, в случай че се появи сериозен вложител. Е, Тити, кой е по-сериозен вложител и има съществени планове от последователите?

Привържениците към този момент потвърдиха, че могат да ръководят акциите. Благодарение на този дребен дял акции имахме опцията да стигнем дотук. Има доста други въпроси, които би трябвало да бъдат наранени, като да вземем за пример прозрачността. Не става въпрос дали тези акции могат да бъдат купени от почитателите. Феновете демонстрираха, че единствено те стоят на твърда позиция. Всеки различен, който се бие в гърдите и изяснява какво е направил за Левски, минава време и ние виждаме, че в действителност има едни отговорности и проблеми, които са насъбрани, а в този момент би трябвало да бъдат решавани.

Не ми е известно дали някой желае да купи акциите на Левски. Да предположим, че на следващия ден ще се появи някой вложител или спонсор, ние ще му дадем тези 35%. Утре той ще има проблеми с бизнеса си, ще хукне някъде и какво вършим? В момента се оказва, че Левски има отговорности към Нове холдинг и Националната лотария. Важно е да се обясни по какъв начин стоят нещата. В една от срещи с господин Божков беше оповестено от него, Попов и Ганев, че има записани заеми. Те бяха обяснени с Финансовия феърплей, тъй като един клуб не може да бъде ръководен напълно от дарения.

Според господин Тодор Батков, който има доста съответно държание, дългът към втория строител на А Сектор – Автомагистрали Черно море, е цидиран от Нове холдинг. Ако там има някакви процедури по неплатежоспособност, ще има нови проблеми. Защото не е единствено селският футбол, който Левски играе. В Пловдив Левски игра селски футбол. Аз го споделям с оскърбление, само че това са самите обстоятелства. Левски заплаща заплати на футболисти към 700-800 хиляди лв. на месец. Локомотив заплаща към 200 хиляди. Това са 4 пъти разлика. Левски има 20 млн. бюджет за предходната година. Локомотив има към 4 млн. бюджет за предходната година. Левски не е спечелил мач против директните си съответни. Спечелихме един мач против Лудогорец, само че там беше с дузпи. Там е шанс.

Доколкото разбирам, Георги Тодоров ще поеме клубът до края на сезона, а по-късно ще се мисли. Това е мъж, на който смъквам шапка. Той непрекъснато се съгласява да вади горещите кестени от огъня. Клуб с сходни мащаби и искания не може да бъде подложен според от бизнеса не един опреден човек. От левскарите чакам помощ. Сираков ще има поддръжката от левскарската общественост за телевизионните права. Не е обикновено Левски да взима жълти стотинки от телевизионния контракт, в случай, че той генерира най-големият % от продукта. efbet Лига 26 кръг, неделя 14 юни  Арда (Кърджали) 16:30предстои  Левски

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР