Председателят на НФСБ Валери Симеонов категорично се обяви против оставката

...
Председателят на НФСБ Валери Симеонов категорично се обяви против оставката
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Цецка Цачева е човек, с когото България трябва да се гордее

Председателят на НФСБ Валери Симеонов изрично се разгласи срещу оставката на Цецка Цачева. Пред БНР той сподели, че Цачева е „ заслужен човек с безупречна известност и няма нищо неправилно с добитото от нея жилище “. Симеонов назова договорката с парцела ѝ „ общоприета и на пазарни цени “.

„ Откъде накъде, запитвам аз, някой ще дири сметка по тази причина по какъв начин се е договорил продавачът с купувача. Има ли някакво нарушаване на закона, запитвам аз? Отговорът е не. Има ли неплатени налози? Отговорът е не. Има ли корупционна договорка? Отговорът е не “, сподели Симеонов.

„ Вече няколко дни обществото се занимава с всевъзможни жълтини. За мен е доста близка аналогията с времето на великата китайска културна гражданска война, ръководена от Мао Цзедун, не очевидно. Дано да ме разберете “, добави Валери Симеонов.

“Цецка Цачева я познавам доста добре. Това е дамата, която два пъти беше ръководител на Народното събрание. Човек с чиста и неопетнена известност. Човек, с който не всяка политическа партия, а България би трябвало да се гордее. Друг е въпросът по какъв начин беше използвана на няколко пъти. Но имам безусловно персонални убеждения, непоклатими, че това е една жалка и инсценировка “, сподели още той. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР