Председателят на НФСБ в Дупница Христо Христов дари маски и

...
Председателят на НФСБ в Дупница Христо Христов дари маски и
Коментари Харесай

НФСБ с дарение за лекарите и жителите на Дупница, доброволци на на партията помагат в Котел

Председателят на НФСБ в Дупница Христо Христов подари маски и ръкавици на екипа на Многопрофилната болница „ Свети Иван Рилски “ в града като жест на съпричастност към всички, които са на първа линия в борбата против болестта на Коронавирус 19.

Предпазни средства получиха и жителите на Дупница. Заедно с Христов в дарителската акция се  включи и секретарят на организацията на НФСБ в Дупница Гергана Васева. „ В спешна обстановка като днешната е значимо да споделяме отговорността, да бъдем дружно и да оказваме помощ “, акцентира Христо Христов.
 НФСБ НФСБ
Председателят на НФСБ в Дупница направи подаяние от защитни средства и за Дома за остарели хора в Кочериново.
           
Дарителската акция в поддръжка на битката против ковид, която народните представители на НФСБ започнаха още през март, предоставяйки респираторен уред на Инфекциозна болница в София – продължава. Заместник-министри от квотата на патриотичната групировка, регионални шефове и техните заместници от разнообразни градове на страната, общински съветници и деятели продължиха самодейността, предоставяйки с персонални средства защитни материали и съоръжение на локалните лечебни заведения.

 НФСБ НФСБ

Във времето на рецесия отпред на доброволците в Котел застана общинският консултант от квотата на НФСБ в листата на ГЕРБ Захари Стоянов. Всички те оказват помощ на възрастните хора в градчето. Сред хората, които се грижат за възрастните хора е и ръководителят на НФСБ в Котел Живко Тодоров.

Доброволец на Социалния патронаж в Бургас стана и националният представител от НФСБ и съпредседател на ПГ „ Обединени патриоти “ Валентин Касабов. 
 НФСБ НФСБ

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР