Председателят на Национално Движение Русофили и ПП Русофили за възраждане

...
Председателят на Национално Движение Русофили и ПП Русофили за възраждане
Коментари Харесай

Николай Малинов: Всичко в България се случва по нареждане на Америка

Председателят на Национално Движение Русофили и Политическа партия " Русофили за възобновление на Отечеството " описа на съветските фенове в предаването " Голяма игра " по " Первый канал " на съветската телевизия за политическата обстановка в България. Той загатна, че всичко в страната се случва по разпореждане на Америка и че русофилството не е политическа, а социална активност. Българите към този момент схванаха, че то не може да бъде нито ляво, нито дясно, нито някакво друго.

Според Н. Малинов точно русофобството на министър-председателя Кирил Петков докара до оставката на държавното управление. Именно той, след рухването на държавното управление, без никаква юридическа причина изгони от България 70 дипломатически чиновници на Руското посолство. Тази негова активност в допълнение повдигна духа на българските русофили, които организираха протест в поддръжка на положителните връзки с Русия.

Николай Малинов чака през септември тази година да има нови предварителни избори. Според него в границите на този парламент е невероятно да се сформира ново държавно управление. В същото време той изяви вярата, че в идващия парламент ще има повече русофилски сили и дефинира сегашния като най-русофобския за последните 30 години.

По мнението на Н. Малинов сега се води война сред положителното и злото. Русия, за него, е представителка на положителното, която предлага на света мир с обичайни полезности, многополюсен свят и мощна страна в контраст на еднополюсния свят Америка. Той също по този начин подсети, че съгласно социологическите проучвания българското общество главно е настроено русофилски, което за жалост не се вижда в Народното събрание.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР