Председателят на Националния съвет на БСП Корнелия Нинова проведе работна

...
Председателят на Националния съвет на БСП Корнелия Нинова проведе работна
Коментари Харесай

Нинова запозна посланици от ЕС с промените в Изборния кодекс

Председателят на Националния съвет на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова организира работна среща с посланиците на страните – членки на Европейския съюз, упълномощени в България. Лидерът на левицата показа признатата от Българска социалистическа партия платформа за идните европейски избори "’Визия за Европа " и залегналите в нея цели за развиване на Евросъюза.

Корнелия Нинова изложи пред представителите на дипломатическия корпус признатите промени в Изборния кодекс, които лимитират правата на българските жители и нарушават съществени демократични правила в изборния развой, причините на Българска социалистическа партия за овакантяване на Народното събрание и изрази опасения за честността на изборите.

Представена беше и активността на Елена Йончева по откриване на корупционни практики по висшите етажи на властта и стартиралия политически развой против нея, целящ да ограничи свободата на словото и да спре следствието на злоупотреби с обществени средства.

В срещата участваха още заместник-председателят на социалистическата партия Деница Златева, Крум Зарков и Георги Свиленски, които пък са заместник-председатели на парламентарната група на "БСП за България ", секретарят и представителят на групата - Кристиан Вигенин и Елена Йончева, както и дерутатът Пенчо Милков.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР