Председателят на Националния клуб на привържениците (НКП) на Левски Степан

...
Председателят на Националния клуб на привържениците (НКП) на Левски Степан
Коментари Харесай

Хиндлиян: Божков да не върне акциите? Това е хипотеза!

Председателят на Националния клуб на последователите (НКП) на " Левски " Степан Хиндлиян приказва пред медиите след незабавната среща на " Герена ". Той изрази оптимизъм за бъдещето на " синия " клуб и отхвърли да разяснява хипотетичната опция Васил Божков да не върне акциите на " Левски ".

" Дали Божков няма да върне акциите? Това е догадка! Предпочитам да не разясня. Нека нещата да се случат ", съобщи Хиндлиян.
Тити Папазов: Божков и Попов няма да банкрутират " Левски ", пращат ми акциите (ВИДЕО) "Оцеляването на клуба няма да бъде възпрепятствано "
" След днешната среща има доста съществени мотиви за оптимизъм. Подготвят се събития за рождения ден на клуба. Ще създадем всичко допустимо то да генерира доходи. Ще се възвърне и дарителската акция. "

" По отношение на акции и благосъстоятелност - нищо не мога да ви кажа. Има елементи, когато бъдат избистрени, ще бъдете известени. Нека не приказваме за това по какъв начин почитателите могат да устоят клуба. Това обемно говорене по тази тематика създава един артикул - " боза ". Нека дойдат акциите и ще се разбере кой и по какъв начин ще финансира клуба. "

" Казах ви през днешния ден защо се събрахме да разясняваме. Нека да не приказвам от името на всички почитатели. Има доста хора, които може да питате. Аз съм оптимист, че " Левски " има бъдеще. За нас най-важното нещо е да покажем готовност. ", съобщи ръководителят на НКП.
Даниел Стрезов: Акциите не са тук, доколкото знам "Не знаем и дали са пратени ", добави ръководителят на Тръст "Синя България "
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР