Председателят на Националния клуб на привържениците (НКП) на Левски Степан

...
Председателят на Националния клуб на привържениците (НКП) на Левски Степан
Коментари Харесай

Степан Хиндлиян: Васил Божков може да направи "Левски" работещ и без лотарията, ако има желание

Председателят на Националния клуб на последователите (НКП) на " Левски " Степан Хиндлиян приказва пред медиите след днешната незабавна среща на почитателите. Той изрази мнение, че финансовият покровител на " сините " Васил Божков може да продължи да устоя " Левски ", даже и да не има лотарията.

" Имаше представители на 25 фенски структури. Има, в огромна степен, единодушие по отношение на позицията. Разбира се, по фен-клубовете би трябвало да си приказват с членската маса, да я осведомят, след което да вземат решения дали ще застанат зад обща позиция или ще се чуят други гласове. Демократични сме и имаме правила. Изводите оставам на медиите и на хората, които имат задоволително мозък, с цел да разсъждават. Ще излезем с публична позиция напълно скоро ", сподели Хиндлиян.
Тръст " Синя България ": Няма да допуснем клубът и почитателите да бъдат употребявани за корпоративен лобизъм Организацията осъди "унизителното и грозно държание на политическия ни хайлайф по отношение на представители на нашата "синя " общественост "
" Хората би трябвало да преценяват какво ще създадат, защото може да има разнообразни отзиви. Смятам, че в продължение на една седмица седяхме постоянни и монолитни, което беше най-правилната позиция на левскарската общественост. Основният извод след срещата при премиера е в действителност, че не е тъкмо по този начин "

" Не знам какъв брой е огромен разривът сред почитателите в този момент, с цел да знам дали може да стане по-голям. Основният извод от през вчерашния ден е, че не е тъкмо обединяване думата. От една седмица НКП в мое лице показваше своята позиция, че " Левски " е политически и стопански пленник. Изразявахме тази позиция задоволително ясно и отчетливо. Ние казахме, че заставаме зад Левски, тъй като за нас има разлика. Вчера беше изразено същото мнение и изговорено в Министерски съвет след срещата с премиера. Там беше доказана тезата, че " Левски " е пленник, само че бе изразено мнение, че би трябвало да се застане твърдо зад притежателя. " Левски " в този момент работи обикновено и бе доказано от Павел Колев. Ние заставаме зад бизнес-проблемите на притежателя и влизаме в матрицата на политическите зависимости. Тънката разлика е, че " Левски " работи обикновено, нормализиран е и има разгласен притежател. Той не е парашутист за разлика от останалите. В същото време той има бизнес-проблеми. Ако застанем твърдо зад него, значи какво поддържаме? Неговият бизнес-интерес, а не " Левски ", има тънка разлика "
Започна незабавното съвещание на НКП на " Левски " (СНИМКИ) Повод за срещата са вчерашните диалози с премиера и бъдещето на клуба
" Левски " ще го има постоянно, имало го е, има го и ще го има постоянно. Просто би трябвало да вършим тънката разлика ние кои сме и какво пазиме. Който я схваща, добре, който не я схваща, за негова сметка е. Много е мъчно да не бъдем забърквани, а ние биваме забърквани и срещу волята си сме принудени да участваме в нещо, което не желаеме да бъдем. Нас ни интересува " Левски ". Всеки може да прави тълкования. Въпросът е кардинален и ние държим такава позиция, няма да се откажем от това, тъй като сме такива хора "

„ В обществените мрежи е цялостно с хора, които приканват за излизане по улиците. Реално, ще забележим. Васил Божков сподели и на двете срещи, които направи с нас, че в случай че няма
лотария, няма да има финансиране. Той по публични данни е един от най-богатите българи. Ако той е желал да избави " Левски ", както твърди и е имал предпочитание да стане работещ план, то той може да откри метод да го стори това. Да, може да му бъде лишен лиценза. Може да бъде изменен закона и да не дава тези пари, които дава в този момент, само че в случай че имаш предпочитание и го казваш, че искаш да спасиш " Левски ", ще даваш по-малко. Ще се обърнеш към други хора да ти оказват помощ, към почитателите, тъй като ще го създадат, само че не както те желаят. Някой желае да ни хвърли в огъна. Хората би трябвало да преценяват дали желаят да бъдат по този начин употребявани. Понеже сме задоволително диалогични подаваме ръка на Васил Божков и му споделяме: Дайте да търсим общ вид, дайте да седнем и да се разберем. Има ли го този общ вид или го няма? А не по този начин… Или сте зад мен, или " Левски " умира. Няма да се уморя да дублирам това. Който желае да върви да се самозапалва пред Министерски съвет, да върви. Има едни хора, които са доста прочувствени и са на гребена на вълната”
Хиндлиян: Когато " Левски " е притиснат, почитателите са на едно тракване от улицата "Ако Васил Божков желае да избави клуба, ще откри вид да продължи да го финансира ", съобщи ръководителят на Националния клуб на последователите
„ Имах друго поради при общ вид. Не споделям, че акциите би трябвало да бъдат в част от почитателите, защото знам какво ще стане по-късно. Задължението на акционера не е да дават пари, а те имат акции, с цел да получават дивиденти, нали? Господин Божков може да каже – аз ще давам 500 хиляди. Ще намеря още двама души, които да оказват помощ. Дайте да забележим по какъв начин да добутаме бюджета до двата милиона месечно и ще има разговор”

„ Не мога да бъда в главата на Васил Божков. Той е потвърдил, че има сериозен интелектуален капацитет и има съществено качество, което му дава предимство. Прави преценка на бъдещи обстановки. Имам поради, че той 6-8-10 месеца не се заявяваше пред почитателите, само че в един миг, когато усети, че има напрежение, ни потърси. Аз споделих, че имаме подготвеност да подадем ръка за диалози, което значи, че можем да създадем трета среща. Но да седнем и да приказваме като равнопоставени страни, а не да заявяваме позиция – Или сте с мен, или няма да имате какво да подкрепяте”
Феновете на " Левски ": Този модел не е резистентен. Ще помислим за акциите (ВИДЕО) "Единствено на стадиона може да демонстрираме поддръжката си ", споделиха последователите на "сините "
„ Ние се опитваме да вършим нещо, само че в общи линии нещата се извъртат по подобен метод, че най-после сме отговорни. Това, което се случва в този момент, е една голяма игра на нерви. Както има опция още на следващия ден да има нов притежател от вида „ Бащица”, по този начин има опция компаниите на Божков да продължат да работят. Не ме карайте да изваждам кръглата топка и да предсказвам с " Левски " да стане това, което стане с ЦСКА. Основният проблем е, че почитателите не сме обединени и има различия – това е. Винаги до момента, когато е имало тежки моменти за тима, левскарската общественост е заставала твърдо с позиция, само че това не значи, че тази позиция би трябвало да бъде заемане на безапелационна страна в един спор, в който ние срещу волята си сме забъркани. Не позволявайте да бъдете използвани”
Бойко Борисов към почитателите на " Левски ": Акциите би трябвало да са при вас (ВИДЕО) "Вие обвързахте тематиките за
хазарта и бъдещето на клуба ", съобщи министър-председателят
„ Да ви кажа почтено – най-податливите почитатели на страсти в доста огромна степен са в нашата конструкция. Оставям да го тълкувате, както желаете. Кой съм аз да държа картите на " Левски "? Направете заключения”

„ Аз отговорих за митингите задоволително пъти. Има едно прелестно събитие в НДК на момчетата от Зона Б-18, което е благотворително, на което им смъквам шапка. Тези момчета вършат страхотни неща. Моята персонална молба е да им обръщате малко повече внимание. Левскарите вършат такива хубави неща, а тези момчета не са лайкаджии”, разяснява още Степан Хиндлиян.
Последни Най-четени bTV Репортерите: Проектът " Камчия " Ограничават краткотрайно черпенето на питейна вода от две помпени станции поради мъртвата риба в Марица Перничани на митинг поради водната рецесия. Бобов дол - против горенето на боклуци (ОБЗОР) Унищожително земетресение: Десетки жертви и ранени след трусa в прилежаща Турция (ОБЗОР) Трима български първенци на Купа " Странджа " (ВИДЕО) Спасиха с два хеликоптера потърпевш екскурзиант на Скакавишкия водопад (ВИДЕО) Започна незабавното съвещание на НКП на " Левски " (СНИМКИ) Заради ковид китайските туроператори стопират всички групови пътувания Заради бурята „ Глория “: Екстремен опит за кацане на аероплан в Испания (ВИДЕО) Русия за изгонването на дипломатите си от България: Това е провокативно деяние Виж още последни 14 жертви след трус с магнитуд 6,9 в Турция Екокатастрофа: Стотици мъртви риби изплуваха от р. Марица (СНИМКИ) Коронавирусът към този момент е в Европа: Потвърдиха за два случая във Франция Расте броят на жертвите на мощното земетресение в Турция от 6,9 по Рихтер Георги Кадиев: Върху бизнеса на Васил Божков е имало чадър, в този момент ще му го вземат Хиндлиян: Когато " Левски " е притиснат, почитателите са на едно тракване от улицата Евакуираха столичен мол Национален митинг в София против горенето на отпадък и водната рецесия Расте броят на жертвите на новия ковид в Китай Два пожара избухнаха по едно и също време в Хасково (СНИМКИ И ВИДЕО) Виж още най-четени.btvLinks { display: flow-root; }.btvLinks.item { position: relative; list-style-type: none; display: flow-root; float: left; }.btvLinks.item.link { position: absolute; height: 100%; width: 100%; left: 0; top: 0; z-index: 9999; cursor: pointer; }.btvLinks.item.image { position: relative; display: inline-block; width: 100%; }.btvLinks.item.image.overflowHiddenForTransformation { overflow: hidden; }.btvLinks.item.image img { width: 100%; vertical-align: bottom; }.btvLinks.item.image:before { z-index: 10; }.btvLinks.item.iconHolder { position: absolute; left: 0; bottom: 0; }.btvLinks.backgroundLogo { width: 75px; padding: 10px; }.btvLinks.btvnoviniteLogo { background: url(logos/btvnovinite.svg); }.btvLinks.btvplusLogo { background: url(logos/btvplus.svg); }.btvLinks.bistroLogo { background: url(logos/bistro.svg); }.btvLinks.ladyzoneLogo { background: url(logos/ladyzone.svg); }.btvnovinite { font-family: " Roboto Slab ", serif; padding: 25px 0 25px; display: inline-block; border-bottom: 1px solid #f1f1f1; }.btvnovinite.headerLinkTitle { font-size: 22px; margin: 0px 0 10px 10px; display: inline-block; }.btvnovinite.btvLinks ul{ width: 980px; margin-left: -10px; }.btvnovinite.btvLinks.item { width: 225px; margin: 10px; }.btvnovinite.btvLinks.item:hover { opacity: 0.8; }.btvnovinite.btvLinks.iconHolder { background: #fff; }.btvnovinite.btvLinks.title { font-family: " Roboto Slab ", serif; padding: 20px 0 0; color: #000; font-size: 15px; }.cross-site-articles.btvLinks.bistro{ display: none; }.cross-site-articles.btvLinks.btvplus{ display: none; }.btvnoviniteArticle { font-family: " Roboto Slab ", serif; padding: 25px 0 25px; border-top: 1px solid #f1f1f1; border-bottom: 1px solid #f1f1f1; width: 300px; font-family: `pt_sans_captionregular`, Helvetica, sans-serif; display: inline-block; }.btvnoviniteArticle.headerLinkTitle { font-size: 22px; margin: 0px 0 10px 10px; display: inline-block; }.btvnoviniteArticle.btvLinks.item { width: 100%; margin-right: 10px; display: flex; }.btvnoviniteArticle.btvLinks.item.image.overflowHiddenForTransformation img { width: 120px; padding: 10px; }.btvnoviniteArticle.btvLinks.item.image.iconHolder { padding: 5px; width: 100px; margin-left: 10px; margin-bottom: 10px; }.btvnoviniteArticle.btvLinks.iconHolder { background: #1c5a7c; }.btvnoviniteArticle.btvLinks.title { padding: 25px 10px; min-height: 35px; display: block; color: black; font-size: 13px; }.aside.btvnovinite.btvLinks ul{ width: 300px; }.aside.btvnovinite.btvLinks.item{ width: 300px; }.cross-site-articles.nav button.current{ color: #1C5A7C; }.cross-site-articles.nav button{ color:#aeaeae; }.cross-site-articles.nav button { font-family: `Roboto Black`, sans-serif; font-size: 14px; font-weight: 700; text-align: left; margin: 0; padding: 0 10px 20px 0; outline: none; border: none; background-color: #fff; cursor: pointer; text-transform: uppercase; }.cross-site-hide{ display: none; }.aside.cross-site-articles.nav button{ width: 97px; padding: 0 0px 10px 0; }.aside.cross-site-articles.nav button:nth-child(2){ text-align: center; }.aside.cross-site-articles.nav button:nth-child(3){ text-align: right; } @media screen and (max-width: 980px) {.btvnovinite.btvLinks ul { width: 100%; margin: 0; }.btvnovinite.btvLinks.item{ width: calc(50% - 20px); }.btvnovinite.btvLinks.title{ font-size: 20px; }.cross-site-hide{ display: block; }.cross-site-hide.btvnovinite.btvLinks.item{ width: calc(33% - 20px); }.cross-site-hide.btvnovinite.btvLinks.title{ font-size: 15px; }.btvnovinite.nav{ margin: 0 0 0 10px; } } @media screen and (max-width: 640px) {.btvnovinite.btvLinks.item{ width: auto; }.btvnovinite.btvLinks.title{ font-size: 18px; } } @media screen and (max-width: 550px) {.cross-site-hide.btvnovinite.btvLinks.item { width: auto; } } Ladyzone Bistro btvplus Новините в шоубизнеса от миналата седмица (ВИДЕО) Зорница Иларионова - да покориш континенти с цигулката си

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР