Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян

...
Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян
Коментари Харесай

Степан Хиндлиян: Беше предпожено да си вземем акциите, ще помислим!

Председателят на Националния клуб на последователите на Левски Степан Хиндлиян бе един от представителите на " сините " почитатели на срещата с Бойко Борисов, която се състоя тази заран в Министерски съвет. Той съобщи, че е било препоръчано на последователите да вземат акциите на клуба.
 Среща на почитателите на Левски с Бойко Борисов @@@
" Срещата беше дълга. Поговорихме за много неща. Това, което мога да кажа е, че съгласно мен се съгласиха със мнението, че моделът, който се оправлява футболът, е неправилен и води до ситуацията, в което се намира Левски ", стартира Хиндлиян.
 Среща на почитателите на Левски с Бойко Борисов @@@
" Беше предпожено да си вземем акциите, каквото и да значи това. Ще си помислим. Това не е първото сходно предложение към нас. Спас Русев също ни бе предложил да си вземем акциите. Не е имало обещания. Ние казахме няколко пъти, че под някаква форма Левски наподобява постоянен през последната година, само че знаем, че този модел не е резистентен. Това също е видно ", добави още той.

" НКП ще излезе със мнение по въпроса. Сега ще седнем и ще вземем решение по въпроса. Няма да излизаме в отбрана на корпоративни и частни ползи ", приключи Степан Хиндлиян.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР