Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиан

...
Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиан
Коментари Харесай

Фенклубът на "Левски": Не сме лобисти на "Национална лотария"

Председателят на Националния клуб на последователите на " Левски " Степан Хиндлиан отхвърли желаната от почитателите среща с премиера Бойко Борисов да има за цел да се анулира възбраната за частни компании да провеждат лотарии. В неделя спонсорът на " Левски " Васил Божков съобщи в диалог с почитатели, че сходна възбрана цели да бъде погубен бизнесът му и следователно той отсега нататък няма да може да устоя клуба. Именно тогава Божков подкани и последователите да се видят с Бойко Борисов.

" Няма да желаеме да бъде отдръпнат проектозакона за
хазарта. Аз не съм лобист на " Националната лотария ". Искам да попитам Борисов, в случай че това се случи, какво ще предприеме страната и какви са проектите на страната за футболен клуб " Левски ". Защото акциите на клуба се трансферират от притежател на притежател. Собствениците се назначават. Нито един след Батков не беше и не е притежател на " Левски ", тъй като обича клуба... Искаме да забележим гледната точка на страната ", разяснява Хиндлиан пред БНР.

Той приказва и пред bTV, където разгласи подготвеност за митинги:  " Когато има разтърсвания в най-големия и обичан клуб в България, е обикновено въпросът за митингите да изникне. Аз отговорно мога да кажа, че сме хора, които държим на избрани позиции и правила и държим да се срещнем и с другата позиция, преди да предприемем дейности. Ако се стигне до такива, държа да подчертая, че те ще бъдат в отбрана на ползите на нашия обичан клуб, който ни е събрал и ни е направил другари, а няма да бъдат в отбрана на корпоративни ползи. Ние сме последователи на футболен клуб " Левски ", а не сме лобисти на
лотарията. Привържениците на " Левски " са темпераментни хора и, когато техните ползи бъдат нарушени, може да се трансфорат едни сходни митинги като неприятни подиуми. За страдание в последните години, близо десетилетие, " Левски " се е трансформирал в пленник на политически и стопански ползи. В последна сметка, едни будни хора, последователи на обичания си тим, непримирими, се оказват по средата на едни доста тежки ползи на много съществени и авторитетни кръгове, които разпределят нещо между тях. "

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР