Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндилян

...
Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндилян
Коментари Харесай

Готови ли са Левски да вземат акциите на клуба? Ето го отговорът на клуба

Председателят на Националния клуб на последователите на Левски Степан Хиндилян бе един от представителите на „ сините” почитатели на срещата с Бойко Борисов, която се състоя тази заран. Той приказва пред медиите след срещата и съобщи, че на срещата е било препоръчано почитателите да вземат акциите си.

„ Присъстващите на срещата държавни мъже, съгласно мен се съгласиха, че моделът по който се ръководи футболът е неправилен. Изтекла е информация. Беше препоръчано да си вземем акциите. Общо взето по този начин седят нещата “.

„ Ще си помислим, не е първото сходно предложение. Спас Русев също ни сподели да си вземем акциите “.

„ Нещата, сложени по този метод, вкарват почитателите на първа линия в тази игра. Обещания не е имало. Това нещо не зависи от министър-председателя, а от мажоритарния притежател. Под някаква форма Левски е нормализиран в последната година. Този модел обаче не е резистентен, може да бъде разтърсен всеки миг. Това е видно “.

„ Премиерът ни сподели отчета. Аз споделих какво ни е било показано. Не става дума за виновност кой е отговорен. НКП ще си излезе със мнение по въпроса “.

„ Имаше левскари, които споделиха, че би трябвало да се взимат крайни ограничения на втората среща с Васил Божков. Това е реалност. В последните 10 години ние сме обезпокоени за бъдещето на Левски “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР