Председателят на Националната волейболна лига Мина Николова обяви подкрепата си

...
Председателят на Националната волейболна лига Мина Николова обяви подкрепата си
Коментари Харесай

Мина Николова: Кьосев притежава всички качества да бъде един много добър ръководител

Председателят на Националната волейболна лига Мина Николова разгласи поддръжката си за кандидатурата на Борислав Кьосев за ръководител на УС на БФВолейбол, като съобщи, че волейболът има потребност от опция.

“Волейболът няма цвят. Заедно преживяхме доста неща през миналите години, триумфи с националните ни тимове, създаване на нови зали, разкриване на “Арена Армеец”, където дружно всички плачехме… Радвам се, че Борислав Кьосев има поддръжката на дребните клубове, тъй като точно оттова потеглят доста деца.

“Познавам го много дълго време и смятам, че има всички качества да бъде един доста добър началник. Кьосев е волейболен човек, работлив, може да работи, само че може и да пее, и да играе. Аз имам вяра, че този, който умее да се радостни, може да работи доста добре. Кьосев е прочут в интернационалните среди и е престиж. Платформата му е доста добра и по нищо не отстъпва на другия кандидат – Любо Ганев. Затова стоя зад неговата кандидатура и се веселя, че доста други волейболни хора също го поддържат. Като цяло хубаво е да има повече претенденти, с цел да може да има избор. Дотук кандидатурите са равнопоставени и хората имат други възможности пред себе си”, разяснява Николова, представена от bgvolleyball.com.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР