Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е
Коментари Харесай

Цвета Караянчева разговаря с премиера на Кабо Верде

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила беседва с премиера на Кабо Верде Жозе Юлисиш де Пина Корея и Силва, оповестява пресцентърът на Народното събрание.

Страните ни имат капацитета да развиват и засилват съдействието в сферите на културата, образованието, туризма, стопанската система и бизнеса, е било общото мнение, споделено на диалозите.

Караянчева е уверила госта в положителните връзки сред двете страни и в желанието те да се развиват.
Тя се е заела да спомага за сформирането на група за другарство с Кабо Верде в българския парламент.

Жозе Юлисиш де Пина Корея и Силва е показал, че за страната му е изключително значимо да бъде засилено партньорството в областта на образованието, за което ще разчита на поддръжка на България. Той изрази вяра да се изградят постоянни контакти в областта на туризма и вложенията.

Ние имаме специфична стратегия за партньорство с Европейския съюз и желаеме да засилим тези връзки, е отбелязал министър председателят на Кабо Верде, представен в известието.

Той е подчертал, че от май отпада визовият режим за европейски жители и е удостоверил, че главната цел на институциите сега е да бъде построено пространство на сигурност във вътрешен и външен проект.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР