Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е

...
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е
Коментари Харесай

Цвета Караянчева ще присъства в Брюксел на възпоменателна церемония за отбелязване на 145 г. от гибелта на Апостола на свободата

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила ще участва в Брюксел на възпоменателна гала за отбелязване на 145 години от гибелта на Апостола на свободата пред барелефа на Васил Левски на постройката на консулската работа към посолството на България в Белгия. Отбелязването ще бъде в 17.00 часа. Това оповестиха от пресцентъра на Народното събрание.

Почетен посетител ще бъде ръководителят на Европейския парламент Антонио Таяни Антонио Таяни – италиански политик, от януари 2017 година ръководител на... към профила. На събитието ще участват народни представители, членове на Европейския парламент и представители на българската общественост. Цвета Караянчева и Антонио Таяни ще насочат послания във връзка годишнината.

Ученици от българското учебно заведение „ Пейо Яворов “ към посолството на Република България ще изпълнят стихотворения, отдадени на Апостола. Поднесени ще бъдат цветя пред барелефа на Васил Левски.

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева ще бъде в Брюксел за присъединяване в Интерпарламентарната конференция за непоклатимост, икономическа съгласуваност и ръководство в Европейския съюз.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР